Pandemiaohjeet Janavalossa

12.03.2020

Janavalo Oy:ssä on ryhdytty seuraaviin toimenpiteisiin koronavirus COVID-19 pandemia vuoksi. Näiden toimenpiteiden tavoitteena on taata kaikkien työntekijöidemme, asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaneidemme turvallisuus ja terveys. 

Emme matkusta epidemia-alueille (mm. Italia) ja noudatamme suomalaisten viranomaisten antamia määräyksiä matkustamisen rajoittamisesta ja kokoontumisista. Pyrimme järjestämään kokoukset ja tapaamiset sähköisesti etäkokouksina, kun mahdollista.

Toimitilojemme siivousta on tehostettu ja työntekijöitä on kehotettu kiinnittämään huomiota käsienpesuun sekä ohjeistettu miten toimia, jos epäilee saaneensa korona-virustartunnan. Pyrimme myös välttämään kättelyä.

Tällä hetkellä epidemialla ei ole vaikutusta Janavalon toimintaan. Tilaamme komponentit ja osto-osat pääsääntöisesti kotimaisilta tukkureilta eikä tavaraa vastaanoteta suoraan ulkomailta. Olemme jo alkuvuodesta pyrkineet lisäämään omiin varastoihimme kriittisiä osto-osia tuotannon jatkuvuuden varmistamiseksi. Ulkopuolisten tahojen pääsyä yrityksemme tehtaissa muihin tiloihin kuin lastauslaitureille valvotaan tehokkaasti.

Jos tilanne yrityksemme toimipisteissä muuttuu radikaalisti, tiedotamme siitä välittömästi. 

Lisätietoja tilanteesta antaa toimitusjohtaja Riikka Huopainen, riikka.huopainen(a)janavalo.fi


Jouluntoivotus

18.12.2019

 

Rauhoitumme joulun viettoon ja kaikki tehtaamme ovat suljettuina 23.12.-29.12.2019. 

 

Joulu2019


Alihankintamessut 2019

30.08.2019

Janavalo Oy on jälleen mukana jo perinteeksi muodostuneilla Alihankintamessuilla Tampereella 24.-26.9.2019! 

Tule tapaamaan meitä osastollemme A418 päähalliin. 

Ilmoittaudu ennakkoon ilmaiseksi tapahtumaan https://www.alihankinta.fi/fi/messuinfo/sisaanpaasy/

Messuilla nähdään!


Kesäajan huoltoseisokit

20.05.2019

Pidämme jälleen tehtaillamme huoltoseisokin heinäkuusssa 2019 viikoilla 28.29.

Tuotantomme seisahtuu valtaosalla tehtaitamme huoltoseisokin ajaksi ja suurin osa avainhenkilöistä on tuolloin lomalla. 

Alustavan aikataulun mukaisesti tehtaat ovat kiinni seuraavasti:

Urkupilli 4:    viikot 28-29

Ohjaamot:    viikot 28-30

Loppi:           viikot 28-30

Turenki:        viikot 28-29

Ajoneuvolasit: viikot 28-30

Teollisuusmaalaamo: auki koko kesän

 

Huoltoseisokin aikana voimme toimittaa sovitusti tavaraa ja vastaanottaa uusia tilauksia, mutta pikatoimitukset näinä viikkoina eivät onnistu. 

Yksittäisten asiakkaiden kanssa sovitus bufferituotteet voimme toimittaa normaalisti myös huoltoseisokin aikana, olettaen että tilaukset on viimeistään viikon 24 loppuun mennessä. 

Tilaukset, joiden toimitukset toivotaan viikoille 28-29, toivomme saavamme varsinaisen tilauksen viimeistään viikon 24 loppuun mennessä, jolloin voimme varmistaa toimituksen huoltoviikoilla. Myöhemmin tulleet tilaukset toimitetaan vasta huoltoseisokin jälkeen. 

 


Luo metallista-kilpailu koululaisille

25.02.2019

Janavalo Oy on HMPY:n jäsenyrityksenä mukana LUO METALLISTA-kilpailussa, joka on käynnissä nyt ensimmäistä kertaa. Yli sata yläasteikäistä oppilasta lähes 40 joukkuetta ympäri Uuttamaata ovat mukana metallityökilpailussa. Kilpailun tavoitteena on tutustuttaa ja innostaa oppilaita metallitöihin sekä lisätä kiinnostusta ja tietämystä alaa kohtaan. Ennen kaikkea kilpailu tuottaa iloa koululaisille.

Kilpailun järjestäjänä toimii Helsingin metalliteollisuuden piiriyhdistys ry. (HMPY). Kilpailijoiden julkaisuja metallitöistään löydät Instagramista hashtagilla #LUOMETALLISTA ja kilpailun oma käyttäjätili löytyy nimellä @Luometallista. Lue lisää www.hmpy.org!  #HMPY

 

Luo metallista


Janavalolle uusi tehdashalli Tervakoskelle

30.11.2018

Janavalo Kiinteistöt Oy ostanut 28.11.2018 Tervakoskella sijaitsevan kiinteistön Urkupilli 3:n.

Kiinteistökaupan myötä Janavalo Oy pyrkii keskittämään toimintaansa entistä enemmän Janakkalan alueelle. 

Kiinteistössä on korkeaa tilaa ja 10tn kattonosturi. Nämä helpottavat yrityksessämme valmistettavien isompienkin rakenteiden tuotantoa. Lisäksi uusi kiinteistö mahdollistaa selkeämmin mustan ja kirkkaan raudan hitsauksen eriyttämisen.

 Urkupilli 3:n hallia korjataan alkuvuoteen 2019 asti, minkä aikana halliin on tarkoitus rakentaa 4x2m oleva pintakäsittelylaitos. Tämä mahdollistaa tulevaisuudessa isompienkin kappaleiden paremman pintakäsittelyn.

Lisätietoja:

Riikka Huopainen

Puh. 020 740 5900