Janavan tuotanto kesän aikana

12.05.2021

Pidämme huoltoseisokit tehtaillamme heinäkuussa 2021 seuraavasti:

 

Urkupilli 4 ja Turengin tehdas viikoilla 28-29

Päiviöntie 1 ja 5 tehtaat viikoilla 28-30

Urkupilli 3:n tehdas viikoilla 28-30

Hämeenlinnan tehdas viikoilla 28-30

 Tuotantomme seisahtuu kaikilla tehtaillamme huoltoseisokin aikaan ja samoin suurin osa avainhenkilöistä on silloin lomalla.

Huoltoseisokin aikana voimme toimittaa sovitusti tavaraa ja vastaanottaa uusia tilauksia, mutta pikatoimitukset näinä viikkoina ei onnistu.

Tilauksissa, joiden toimitukset toivotaan viikoille 27-30, toivomme saavamme tilaukset jo viikon 24 loppuun mennessä (18.6.2021), jotta voimme varmistaa toimitukset huoltoviikoilla.

 Lisäämme kapasiteettiamme mahdollisuuksien mukaan kesäkuukausien ajaksi, ja mikäli huoltoseisokkimme ajankohta suunnitellusta muuttuu meistä riippumattomista syistä, niin ilmoitamme asiasta välittömästi.


 

Janavalo Oy will shut down most of its factories for a few weeks in July 2021 for maintenance.

 Our factories will be closed as following:

                       Urkupilli 4 ja Turenki weeks 28-29

                      Päiviöntie 1 ja 5 weeks 28-30

                      Urkupilli 3 weeks 28-30

                      Moreeni (Hämeenlinna) weeks 28-30

Most of key personnel will also be on summer vacation at that time.

We can process new orders and ship out ordered items during weeks 27-30, but no new orders can be manufactured, and express orders cannot be delivered.

We can deliver normal orders and buffer orders during maintenance weeks if these orders are placed at latest in the end of week 24 (18.6.2021). Orders placed later, will be delivered after maintenance break.


Teknologiateollisuuden uudistujat sarjan osa 2: Perheyhtiö Janavalo aikoo olla hengissä seuraavatkin 40 vuotta

16.11.2020

Teknologiateollisuuden Uudistujat artikkelisarjan 2. osassa haastateltiin Janavalo Oy:n toimitusjohtajaa Riikka Huopaista. Käy lukemassa Riikan ajatuksia yrittämisestä, kasvusta ja kansainvälistymisestä sekä perheyrityksistä:

https://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/artikkeli/haen-joka-vuosi-10-prosentin-kasvua-siten-yritys-kehittyy-perheyhtio

 


Laatusertifikaatti ISO 9001-2015 uudelle kolmivuotiskaudelle Janavalossa

21.09.2020

Inspecta Sertifointi Oy on vahvistanut Janavalo Oy:n laatusertifikaatin jatkon uudelle kolmivuotiskaudelle vuoteen 2023 saakka.

Janavalon laatujärjestelmä täyttää standardien ISO 9001:2015 sekä uutena myös hitsauksen laatusertifikaatti ISO 3834-2:2005 asettamat vaatimukset. Sertifikaatti myönnetaan 3 vuodeksi kerrallaan. Janavalon pitkän linjan työstä korkean laadun eteen kaikissa yrityksemme yksiköissä kertoo, että sertifikaatti uusittiin nyt seuraavalle kolmivuotiskaudelle. 

Toimitusjohtaja Riikka Huopainen kertoo, että panostus laatuun ja tuotannon kehittämiseen on Janavalon toiminnan kulmakiviä. 

ISO 9001-2005


Lopen tehdas muuttanut

12.05.2020

Janavalon Lopen tehtaan muutto Tervakoskelle on saatu loppuun. Uudessa hallissa on muun muassa runsaasti korkeaa tilaa ja 10tn kattonosturi sekä 4x2 metrin pintakäsittelylaitos, jotka helpottavat entisestään Janavalossa valmistettavien suurempienkin rakenteiden tuotantoa. 

Uusi käyntiosoite on:

Urkupilli 3, 12400 Tervakoski

 

Muut yhteystiedot säilyvät ennallaan. 

 

 


Pandemiaohjeet Janavalossa

12.03.2020

Janavalo Oy:ssä on ryhdytty seuraaviin toimenpiteisiin koronavirus COVID-19 pandemia vuoksi. Näiden toimenpiteiden tavoitteena on taata kaikkien työntekijöidemme, asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaneidemme turvallisuus ja terveys. 

Emme matkusta epidemia-alueille (mm. Italia) ja noudatamme suomalaisten viranomaisten antamia määräyksiä matkustamisen rajoittamisesta ja kokoontumisista. Pyrimme järjestämään kokoukset ja tapaamiset sähköisesti etäkokouksina, kun mahdollista.

Toimitilojemme siivousta on tehostettu ja työntekijöitä on kehotettu kiinnittämään huomiota käsienpesuun sekä ohjeistettu miten toimia, jos epäilee saaneensa korona-virustartunnan. Pyrimme myös välttämään kättelyä.

Tällä hetkellä epidemialla ei ole vaikutusta Janavalon toimintaan. Tilaamme komponentit ja osto-osat pääsääntöisesti kotimaisilta tukkureilta eikä tavaraa vastaanoteta suoraan ulkomailta. Olemme jo alkuvuodesta pyrkineet lisäämään omiin varastoihimme kriittisiä osto-osia tuotannon jatkuvuuden varmistamiseksi. Ulkopuolisten tahojen pääsyä yrityksemme tehtaissa muihin tiloihin kuin lastauslaitureille valvotaan tehokkaasti.

Jos tilanne yrityksemme toimipisteissä muuttuu radikaalisti, tiedotamme siitä välittömästi. 

Lisätietoja tilanteesta antaa toimitusjohtaja Riikka Huopainen, riikka.huopainen(a)janavalo.fi


Alihankintamessut 2019

30.08.2019

Janavalo Oy on jälleen mukana jo perinteeksi muodostuneilla Alihankintamessuilla Tampereella 24.-26.9.2019! 

Tule tapaamaan meitä osastollemme A418 päähalliin. 

Ilmoittaudu ennakkoon ilmaiseksi tapahtumaan https://www.alihankinta.fi/fi/messuinfo/sisaanpaasy/

Messuilla nähdään!


Luo metallista-kilpailu koululaisille

25.02.2019

Janavalo Oy on HMPY:n jäsenyrityksenä mukana LUO METALLISTA-kilpailussa, joka on käynnissä nyt ensimmäistä kertaa. Yli sata yläasteikäistä oppilasta lähes 40 joukkuetta ympäri Uuttamaata ovat mukana metallityökilpailussa. Kilpailun tavoitteena on tutustuttaa ja innostaa oppilaita metallitöihin sekä lisätä kiinnostusta ja tietämystä alaa kohtaan. Ennen kaikkea kilpailu tuottaa iloa koululaisille.

Kilpailun järjestäjänä toimii Helsingin metalliteollisuuden piiriyhdistys ry. (HMPY). Kilpailijoiden julkaisuja metallitöistään löydät Instagramista hashtagilla #LUOMETALLISTA ja kilpailun oma käyttäjätili löytyy nimellä @Luometallista. Lue lisää www.hmpy.org!  #HMPY

 

Luo metallista


Janavalolle uusi tehdashalli Tervakoskelle

30.11.2018

Janavalo Kiinteistöt Oy ostanut 28.11.2018 Tervakoskella sijaitsevan kiinteistön Urkupilli 3:n.

Kiinteistökaupan myötä Janavalo Oy pyrkii keskittämään toimintaansa entistä enemmän Janakkalan alueelle. 

Kiinteistössä on korkeaa tilaa ja 10tn kattonosturi. Nämä helpottavat yrityksessämme valmistettavien isompienkin rakenteiden tuotantoa. Lisäksi uusi kiinteistö mahdollistaa selkeämmin mustan ja kirkkaan raudan hitsauksen eriyttämisen.

 Urkupilli 3:n hallia korjataan alkuvuoteen 2019 asti, minkä aikana halliin on tarkoitus rakentaa 4x2m oleva pintakäsittelylaitos. Tämä mahdollistaa tulevaisuudessa isompienkin kappaleiden paremman pintakäsittelyn.

Lisätietoja:

Riikka Huopainen

Puh. 020 740 5900