laatu2

Laatulupauksemme

Kehitämme jatkuvasti laatuamme ja toimintaamme sekä sisäisesti että tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Monipuolisuus, joustavuus ja asiakkaan huomioiminen ovat elinehtomme. Laatu on kohdallaan silloin, kun jokainen ihminen ottaa vastuun omasta toiminnastaan ja toimii yhteisesti laadittujen pelisääntöjen mukaisesti.

Laatupolitiikkamme kulmakivet ovat:

  • Pitkä kokemus
  • Monipuolisuus
  • Asiakaslähtöisyys
  • Toimitusvarmuus


Näiden kulmakivien päälle voimme turvallisesti rakentaa kaikkea toimintaamme ohjaavan teesin:

Laatu1

”Mitä sovitaan, se pidetään. Mikä luvataan, se tehdään.”

Olemassaolomme perusta on asiakas. Ilman asiakkaita ei olisi meitä. Siksi kaikki tuotteemme valmistetaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti toimien tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Toimintamme perusta on kannattavuus. Kannattavan ja kustannustehokkaan toimintamme ansiosta pystymme tuottamaan laadukkaita ja monipuolisia tuotteita nyt ja tulevaisuudessa.

Tulevaisuutemme perusta on kehitys. Vanhojen meriittien päälle ei voi rakentaa kestävää tulevaisuutta, vaan jokaista osa-aluetta pitää kehittää jatkuvasti; ihmisiä, konekantaa, toimintatapoja, kaikkea. Vain jatkuvan parantamisen ja virheistä oppimisen kautta voimme päästä tavoitteeseemme.

Tavoitteenamme on kehittyä Suomen parhaaksi!

Janavalolle myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti 2017

Osoituksena korkeista laatutavoitteistamme Inspecta Sertifiointi Oy on 29.5.2017 myöntänyt Janavalo Oy:lle ISO 9001 –laatujärjestelmäsertifikaatin osoituksena siitä, että toimintamme on standardin vaatimusten mukaista.

Sertifioitu laatujärjestelmämme on rakennettu ISO 9001:2015 -standardia mukaiseksi ja se kattaa ohutlevytuotteiden ja teräsrakenteiden suunnittelun, myynnin, markkinoinnin ja valmistuksen kaikissa toimipisteissämme.

ISO 9001 on maailman tunnetuin laatustandardi, jota käytetään johtamisen työkaluna ja toiminnan tasalaatuisuuden varmistajana. Sertifikaatti osoittaa asiakkaille ja muille sidosryhmillemme, että yrityksemme toiminta on järjestelmällistä ja sitä parannetaan jatkuvasti.

Sertifikaatti on voimassa vuoteen 2023asti ja kattaa ohutlevytuotteiden ja teräsrakenteiden suunnittelun, myynnin, markkinoinnin ja valmistuksen kaikissa toimipisteissämme.

Sertifikaatti on osoitus siitä, että Janavalo toimii asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti toiminnan kehittämisessä.

Toimitusjohtaja Riikka Huopainen toteaa, että toiminnan kehittäminen ei suinkaan lopu sertifikaatin saamiseen, vaan tämä on pohja toimintamme laadulle myös jatkossa.

”Toimintamme periaatteisiin kuuluu jatkuva parantaminen ja kehittäminen: miten tehdä asiat tehokkaammin ja tuottavammin sekä laadukkaammin. Meille Janavalossa on tärkeää, että valmistamamme tuotteet ovat korkeatasoisia ja täyttävät kaikkia asiakkaidemme vaatimukset.