Ajoneuvolasit


Janavalo Oy on viime vuosina laajentanut palvelutarjontaansa yritysostoin, joiden avulla pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajempia kokonaisuuksia. 

Ajoneuvolasit MV Oy on Janavalon aputoiminimi. Tarjoamme vuosien kokemuksella monipuolista lasitusta.  Tuotteitamme ovat ajoneuvoteollisuuden alumiiniset liukulasikehikot esimerkiksi työkoneiden oviin tai pakettiautojen väliseiniin. Asennamme myös työkoneiden esim. trukkien tai nostureiden karkaistut tai laminoidut suorat lasit. Erikoisosaamistamme on työkoneiden lasitukset haastaviinkin kohteisiin.

Kauttamme onnistuvat erilaiset liukuikkunat, turvalasit, eristyslasit sekä tuulilasit. Leikkaamme ja hiomme lasit määrämittaan toiveiden mukaan. Varastostamme löytyy myös laaja valikoima erilaisia alumiiniprofiileita ja tiivisteitä, joita käytetään lasituksissa.

Tuotantoprosessimme on joustava mahdollistaen niin suuret kuin pienetkin sarjat.

Palvelutarjontaamme kuuluu asiakkaiden palvelu mittaus- ja suunnittelutyöstä aina asennukseen asti. Isoimpia asiakkaitamme ovat muun muassa NTCAB Oy, Konecranes Finland Oy, Sandvik Mining and Construction Ltd sekä Normet International Ltd.

ajoneuvolasit                lasia

Teollisuusmaalaamo

Janavalon omistuksessa vuodesta 2017 ollut Teollisuusmaalaamo tarjoaa laadukasta jauhe- ja märkämaalausta sekä hiekkapuhallusta. Tervakoskella sijaitsevalla Teollisuusmaalaamolla 10 vuoden kokemus teollisuus- ja ajoneuvomaalauksesta, mikä takaa ammattitaitoisen ja luotettavan palvelun. 

Teollisuusmaalaamo