Kotimainen perheyritys Janavalo on monipuolinen, luotettava ja toimitusvarma yhteistyökumppani.
Mitä sovitaan, se pidetään. Mikä luvataan, se tehdään.

Laatulupauksemme

Laserhitsaus LoppiAvainlippuSuomen vahvimmat 2021

Janavalo Oy - laatua vuodesta 1973

Vuonna 1973 perustettu, jo toisessa sukupolvessa toimiva perheyrityksemme toimii tänä päivänä kuudessa yksikössä Tervakoskella, Turengissa sekä Hämeenlinnassa. Yritysostojen myötä olemme kasvattaneet palveluvalikoimaamme myös vaativiin lasituksiin kuten liukuikkunat, turvalasit, eristyslasit sekä tuulilasit. Maalauspuolella tarjoamme pulverimaalauksen ohella nyt myös märkämaalausta sekä hiekkapuhallusta. 

Logistisesti keskeinen sijaintimme takaa nopeat kuljetusyhteydet eri puolelle Suomea.

Janavalo Oy:n liikevaihto on n.15 miljoonaa euroa ja henkilöstöä yrityksessämme on 75 työntekijää.

Asiakaskuntaamme kuuluu monia maan johtavia rakennus-, sähkö- ja konepajateollisuuden yrityksiä, kuten Fincoil-LuVe Oy, Konecranes Oyj, Valmet, Sandvik ja Onninen. 

Laajan alihankintapuolen lisäksi Janavalossa valmistamme teräksisiä säilytysratkaisuja Turenko-tuotemerkin alla.
Lue lisää säilytysratkaisuista sivulta www.turenko.fi

   

Janavalo Oy on liittynyt Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi vuonna 2021. Liiton jäsenenä Janavalo Oy on sitoutunut vastuullisen työn periaatteisiin, joita ovat työpaikkojen luominen, tuotannon ja hankintojen vastuullisuus sekä työntekijöiden osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen. 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Janavalo Oy:n omalle tuotemerkille Turenko-teräskalusteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. Laadukkaat Turenko-teräskalusteet valmistetaan alusta loppuun tehtaallamme Turengissa. Lisää Turenko-tuotteista voit lukea www.turenko.fi Janavalo Oy:lle vuonna 2022 myönnettu Suomen Vahvimmat Platina sertifikaatti on merkki yrityksemme positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Tämä sertifikaatti kertoo asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että yhteistyö Janavalon lansssa on kestävällä pohjalla.