Pandemiaohjeet Janavalossa

12.03.2020

Janavalo Oy:ssä on ryhdytty seuraaviin toimenpiteisiin koronavirus COVID-19 pandemia vuoksi. Näiden toimenpiteiden tavoitteena on taata kaikkien työntekijöidemme, asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaneidemme turvallisuus ja terveys. 

Emme matkusta epidemia-alueille (mm. Italia) ja noudatamme suomalaisten viranomaisten antamia määräyksiä matkustamisen rajoittamisesta ja kokoontumisista. Pyrimme järjestämään kokoukset ja tapaamiset sähköisesti etäkokouksina, kun mahdollista.

Toimitilojemme siivousta on tehostettu ja työntekijöitä on kehotettu kiinnittämään huomiota käsienpesuun sekä ohjeistettu miten toimia, jos epäilee saaneensa korona-virustartunnan. Pyrimme myös välttämään kättelyä.

Tällä hetkellä epidemialla ei ole vaikutusta Janavalon toimintaan. Tilaamme komponentit ja osto-osat pääsääntöisesti kotimaisilta tukkureilta eikä tavaraa vastaanoteta suoraan ulkomailta. Olemme jo alkuvuodesta pyrkineet lisäämään omiin varastoihimme kriittisiä osto-osia tuotannon jatkuvuuden varmistamiseksi. Ulkopuolisten tahojen pääsyä yrityksemme tehtaissa muihin tiloihin kuin lastauslaitureille valvotaan tehokkaasti.

Jos tilanne yrityksemme toimipisteissä muuttuu radikaalisti, tiedotamme siitä välittömästi. 

Lisätietoja tilanteesta antaa toimitusjohtaja Riikka Huopainen, riikka.huopainen(a)janavalo.fi


« Mene takaisin