Tuotanto

Maalaamo TurenkiKokoonpano Loppi

Kokonaistoimitus

Janavalo Oy:n vahvuutena on vaativien kokonaisuuksien monipuolinen asiantuntemus ja hallinta suunnittelusta ja osavalmistuksesta vaativaankin kokoonpanoon ja testaukseen. Ammattitaitoisen ja koulutetun henkilöstömme ansiosta tarjoamme laadukkaita ja tehokkaita ratkaisuja, joihin voi luottaa.Valmistamme vaativia laitteita ja koneen osia niin kylmäteollisuudelle, koneteollisuudelle kuin puu-ja paperiteollisuuteen. 

Valmistamme kaiken paineastioista ohjaamoihin.

Me teemme kerralla valmista.

Monipuolisen ja taitavan palveluverkostomme ansiosta hallitsemme monipuoliset ja vaativatkin kokonaisuudet.

Kaiken tämän ansiosta asiakkaamme saavat parhaan hyödyn kumppanuudestamme.

Salvagnini UrkupilliPistehitsaus Turenki
Osavalmistus

Meille Janavalossa palvelun lähtökohtia ovat aina asiakkaan yksilölliset tarpeet. Vuosikymmenten kokemus on opettanut meidät ymmärtämään alan vaatimukset. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan vaatimusten pohjalta sopivimmalla ja kustannustehokkaimmalla menetelmällä.Joustavan organisaatiomme ja monipuolisen konekantamme ansiosta meiltä onnistuvat niin suursarjat kuin yksittäiskappaleetkin.

Turenko teräskalusteetAvainlipputurenko
Säilytysratkaisut

Valmistamme Turengin tehtaallamme myös omaa tuotettamme: Turenko teräskalusteet on luottomerkki teräskaapeissa ja säilytyskalusteissa!

Tyylikkäät teräsrunkoiset Turenko-säilytysratkaisut on suunniteltu helpottamaan arkea ja elämää niin kaupoissa, päiväkodeissa, uimahalleissa kuin yritysten sosiaalitiloissakin. Janavalo Oy palvelee asiakkaitaan kalustetoimituksen lisäksi aina kokonaisratkaisuihin saakka. Tämä sisältää kaiken suunnittelusta asennukseen asti avaimet käteen – periaatteella. Turenko-tuotteilla saadaan aikaan monipuolisia ja näyttäviä kalustamisratkaisuja. Vakiomalliston ohella tuotteitamme on saatavissa yksilöllisten mitoitusten mukaan.

Turenko-tuotteista kerromme lisää osoitteessa www.turenko.fi 

Turenko-teräskalusteilla on Avainlippu-merkki, joka kertoo, että tuote on valmistettu  Suomessa ja työllistää Suomessa. Turenko-teräskalusteet valmistetaan alusta loppuun tehtaallamme Turengissa.